This was one of our favorite movies as children – young adult children. Little did we know, until tonight that this scene was a puzzle. Even when they show a puzzle on screen, we weren’t ready to see it.

 

The puzzle: Paul Vitti completed the puzzle in “1 hour and 12 minutes..”
There’s a few different ways to complete this one, which means it was deliberate:

60 + 12 =72| 7+2=9 or 3(33)
Or
1:12 minutes or 12+1=13